Bro Chat har en konkurrent!

av Christian Duque

Xavier Wills skrivbordsbyggnad har vuxit långsamt men säkert. Med nära 40K-sub i posten efter Bell-notificering YouTube-världen har han arbetat outtröttligt för att sätta siffror på brädorna. Han har sett till att inte bränna broar och är oerhört väl placerad. Efter att ha börjat med RX -muskeln och visat Palumbo allvarlig respekt, träffade han marken med en god bit momentum. Han har till och med förtjänat utmärkelserna till Nick Miller från Nicks styrka och makt. Miller är en trevlig kille men givet Wills ‘gör i princip samma sak som han är – och utan tvekan bättre – saker kunde ha gått söderut lätt. De gjorde det inte. Miller har omfamnat den stigande stjärnan.

Som sagt, Xavier har haft några stötar på vägen, särskilt under de dagar då han saknade sponsorer. Han visade också sin mettle när YouTube tillfälligt demonetiserade några av sina videor. Jag skrev en artikel om den punkten för Iron Magazine som uppmuntrade honom att trycka på och jag är glad att han gjorde det. Xavier har landat nyckelannonsörer, stannat kvar på YouTubes goda sida och lyckats fortsätta växa sitt varumärke i branschen. Alla respekterar honom och vad han gör. Jag är ganska säker på att han har bra band till Nick Trigili (kurvning av TMZ -sidan av sporten) och till och med några av legenderna i går som Lee Priest. Ingen har en dålig sak att säga och Wills har också bevisat att du inte nödvändigtvis behöver vara USA baserat för att vara en stor medieframgång. I själva verket inkluderar hans senaste projekt Aussie Media Mogul och tre av sportens mest dekorerade mästare.

Den nya namngivna podcasten står för att ta kroppsbyggande världen med storm. Just nu finns det helt enkelt ingenting som kan beröra brochatt men många har blivit trötta på programmets vibe. Även om de roterar paneldeltagare från show för att visa kan ingen stanna på topp för alltid. Det är inget fel med BC. Det är en rolig show som fördjupar några ganska outlandiska ämnen. Å andra sidan kunde jag se var konkurrenter och fans kanske vill ha ett lite djupare program. I bara ett avsnitt av den namngivna podcasten med Wills, Nathan de Asha, Brett Wilkin och Martin Fitzwater, diskuterade killarna ämnen i sporten att Fouad aldrig skulle tillåta hans panel att diskutera i luften.

Ta till exempel $ 10K -showen. Xavier introducerade ett stort ämne i förhållande till frågan om inflation och hur tävlingsprispengar ska vara i proportion till utgiftsmakten. Han pekade på Darrem Charles som kungen på 10K -utställningarna. Det var för evigt sedan, långt före $ 5 bensinpriser, och långt innan osäkerheten vi för närvarande befinner oss i. Och hur är det med Pro Masters Bodybuilding visar? Några av dessa plånböcker betalar måttligt 3 000 dollar till vinnaren. Det är ett skämt om det någonsin fanns ett! Om denna namngivna podcast fortsätter på den här vägen, misstänker jag att den kommer att stjäla mycket åska från Bro Chat.

Plus att de flesta killarna tidigare hade band till fientliga är anmärkningsvärt. Och även om de alla är professionella och vill hålla saker civila, finns det några bekymmer om den subjektiva definitionen av vad en verklig vänskap är. Titta på showen för mer.

Som sagt, jag hoppas verkligen att den här showen inte kommer att gå på äggskal när det gäller det andra programmet. Jag kan se att några rivaliteter blir mer verkliga mellan Nick Walker och Brett Wilkin. Dessa killar är båda i mycket lovande delar av sin karriär och ordet är att de inte är vänliga. Jag kunde också se Fouad och kanske till och med några av hans mer äldre medpanelister som tog grävningar på den här nya showen. Inte bara förväntar jag mig det, utan jag tror att det skulle göra för bra underhållning. Jag är säker på att alla skulle vilja komma överens och vara positiva, men ingen kommer ur sängen för att vara nr 2. Jag tvivlar starkt på att skrivbordshowen kommer att slå första blodet och jag skulle inte bli förvånad om de biter tungorna under de första skotten som skjutits mot dem. Just nu gör de sina läxor. De behöver ett namn, de måste ta reda på när de ska filma, vad de kommer att prata om och hur långt de är villiga att gå. Vad kommer Xavier att göra om han får ett telefonsamtal? Kommer han att vattna ner sina ansträngningar eller kommer han att pressa på? Vem är också ansvarig? Ja, det är på Xaviers plattform och ja Xavier är på samma plats som Fouad placerar sig själv i (övre högra, bokstavligen), men är han den bästa hunden eller är det en av de tre proffs? Om det är en demokrati som kan vara bra – förutsatt att de kan få 3 att rösta på ett visst sätt. För många band och de kommer aldrig att kunna göra någonting. Jag är säker på att de har diskuterat detta och har en bra arbetsmodell, men när det gäller brochatt är det helt klart Fouads barn. Om denna podcast kommer att vara en riktig demokrati som kan vara mycket kraftfull för att säga minst!

Om den här podcasten kommer att innehålla samma fyra killar och alla har ett lika att säga vad du kommer att ha är ett program som är en förlängning av varje kille. Det betyder att varje kille kommer att marknadsföra det som ett eget projekt och det är fantastiskt! När du marknadsför en show där du är en speciell gäst eller till och med en återkommande gäst, är detHelt annorlunda än när du marknadsför något som är ditt. Om så är fallet är det inte som Fouad vs Xavier, det är Fouad vs 4 hungriga killar som alla har djupa rötter i branschen.

Även demografin för denna nya show skiljer sig från BC. Med undantag av Walker tenderar Bro Chat att ha värdar som är långt in i 40 -talet och därefter. Det finns något för alla inom bodybuilding. Medan MD befaller kroppsbyggande publik i 20- och 30-talet, är RX Muscle det #1 bodybuilding-utloppet för fans i 60-85-konsolen. Evolution of Bodybuilding gör fantastiska siffror internationellt och Johnny Bravo får träffar över alla åldersintervall på grund av det superhöga produktionsvärdet som hans innehåll är känt för. Denna nya show på Desktop kommer utan tvekan att resonera mycket bättre med yngre fans eftersom de har yngre värdar. Och för att vara ärlig har jag ingen aning om vad Natans ålder är, men han ser ut och ännu viktigare, ung. Han är en rebell och en kämpe och som överskrider ålder och geografisk plats ändå. Brighton & Hove Albion FC Tröja Och vem kan glans över profetian? Han är utan tvekan en av de mest ikoniska toppkroppsbyggarna på sin tid. Han talar sitt sinne dygnet runt!

Jag måste ge Major Kudos till Xavier och hans två kollegor för att ha arbetat med Nathan. Det är inte som att Nathan är en dålig kille eller något, men han är definitivt farlig. Han är en sannings-teller, en rebell med en sak och en kille som aldrig tar ett bakåtsteg. Även om vår sport har några ganska jackade dudes, är de flesta av konkurrenterna softies. De tar aldrig ställning – även för frågor som direkt påverkar dem! När Nathan talar människor lyssnar och han kan säkerhetskopiera det. Det faktum att Asha är involverat ger programmet automatisk edginess och skiljer det från förpackningen. Om Fouad eller hans kompisar på BC tar några bilder på den här utställningen, skulle Nathan vara den som slutade det nonsens ganska snabbt.

Jag vet att några av er förmodligen tror att jag försöker starta något från ingenting, men jag berättar hur den här branschen fungerar. Om den här nya showen börjar få dragkraft och börjar bli en direkt rival för brochatt kommer killarna inte att kunna hjälpa sig själva. Om den nya showen slår tillbaka, kan vi ha några riktigt roliga kroppsbyggande medier. Just nu, vågar jag säga, det är ganska tråkigt. Nick Trigili gör ett bra jobb, men det är som att titta på en yngre Dave Palumbo på muskler på morgonen. Om den här nya showen kunde vara som Wack Pack på rxmuscle.com var för ett och Real Sociedad Tröja ett halvt decennium sedan, tror jag att det skulle vara ganska intressant. Ha roliga ämnen men också vara redo att ta av handskarna och prata om allvarliga problem som påverkar kroppsbyggande och kroppsbyggare.

Endast tiden kommer Costa Ricas herrlandslag i fotboll Tröja att visa var den nya namngivna showen går, men jag är verkligen upphetsad. Kudos till Xavier och hans medpaneldeltagare. Jag tittade på debutshowen från början till slut och jag uppmuntrar starkt alla att läsa den här artikeln på Iron Magazine att göra detsamma. Förhoppningsvis bryter de några regler och åstadkommer lite förödelse – allt i roligt naturligtvis!

av Christian Duque Xavier Wills skrivbordsbyggnad har vuxit långsamt men säkert. Med nära 40K-sub i posten efter Bell-notificering YouTube-världen har han arbetat outtröttligt för att sätta siffror på brädorna. Han har sett till att inte bränna broar och är oerhört väl placerad. Efter att ha börjat med RX -muskeln och visat Palumbo allvarlig respekt, träffade…

Leave a Reply

Your email address will not be published.