Alicia Jessop utsåg presidentval för Sport and Recreation Law Association

den 6 mars 2020, docent i sportadministration Alicia Jessop utsågs till Sport and Recreation Law Association (SRLA) presidentval. Utnämningen kommer efter fem års aktivt deltagande i föreningen inklusive tidigare tjänst i föreningens styrelse som medlemmen som övervakar utmärkelser och utmärkelser.

”Jag ser detta som en speciell möjlighet för mitt område eftersom sportlagar fortfarande dyker upp. Det är en ära att vara vid rodret för denna organisation som driver metoden och konversationen om var [Sportlag] går, säger Jessop. “Jag är extatisk att samarbeta med kamrater över hela världen och föra Danmarks herrlandslag i fotboll Tröja allt tillbaka till klassrummet på Pepperdine.”

Vid föreningens årliga konferens i Louisville, Kentucky, delade medlemmarna sina nomineringar och bekräftade Jessop som presidentval under prisutdelningen vid Churchill Downs. Positionen tjänar en treårsperiod och leder föreningen genom år av tillväxt och förbättring av sportlagspedagogik.

Jessop är en licensierad advokat vars forskning Sao Paulo FC Tröja fokuserar på skärningspunkten mellan sport, servicemedier och lag. Hon har också följt kvinnligt och minoritetsledarskap i interkollegierad idrottsstyrning på NCAA Division I -nivå samt kvinnlig representation i idrottsrapportering. Utöver att presentera sin forskning på flera konferenser har hon publicerat många artiklar över Washington Post, Forbes och Athletic. Hon visas också ofta på TV och radio för att leverera kommentarer och analys av sportlagar och företag.

SRLA syftar till att dessutom studera och sprida information om juridiska aspekter av sport och rekreation. Med sina olika medlemmar från olika utbildnings- och erfarenhetsbakgrund tjänar föreningen akademiker och yrkesverksamma inom privata och offentliga sport- och rekreationsinställningar. Besök SRLA SL Benfica Tröja -webbplatsen för att lära dig mycket mer om föreningen.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

den 6 mars 2020, docent i sportadministration Alicia Jessop utsågs till Sport and Recreation Law Association (SRLA) presidentval. Utnämningen kommer efter fem års aktivt deltagande i föreningen inklusive tidigare tjänst i föreningens styrelse som medlemmen som övervakar utmärkelser och utmärkelser. ”Jag ser detta som en speciell möjlighet för mitt område eftersom sportlagar fortfarande dyker upp.…

Leave a Reply

Your email address will not be published.