Stöd din lokala stridssportsamhälle! Kolla in Hurricane Fight League denna fredag

Om du är ett fan av stridssporter behöver du inte vänta på att den stora showen kommer till stan för att se ett bra liveevenemang. Det finns mycket mer att bekämpa sport än de ljusa lamporna i UFC med lokala evenemang som SS Lazio Tröja ofta ger spännande action och stor underhållning.

För detta ändamål är jag stolt över att ha min advokatbyrå involverad som företagssponsor för Hurricane Fight League som kommer att vara värd för ett actionfylldt kort av kickboxning denna fredag 31 maj i Esquimalt’s Archie Browning Bayer 04 Leverkusen Tröja Arena. Kortet är staplat som sparkar på 6:30 och slutar starkt med två Iska World Titel -slagsmål. Om du befinner dig i Greater Victoria Area stannar förbi för en fantastisk natt med slagsmål!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Bas Rutten och Chuck Liddell hjälper till att lansera professionella karate -kampen Leagueagel 5, 2018
BC sätter den kanadensiska standarden för Legal Pro/AM MMA EventSaugust 13, 2013in “Amatör MMA Law”
Kommer Bill Stade Rennais FC Tröja S-209 att kriminalisera slåss i hockey? 23 maj 2013 Med 2 kommentarer

Om du är ett fan av stridssporter behöver du inte vänta på att den stora showen kommer till stan för att se ett bra liveevenemang. Det finns mycket mer att bekämpa sport än de ljusa lamporna i UFC med lokala evenemang som SS Lazio Tröja ofta ger spännande action och stor underhållning. För detta ändamål…

Leave a Reply

Your email address will not be published.