Mandelproteinpulver: Ett nytt välsmakande växtbaserat protein?

av Matt Weik

Om du någonsin har provat ett växtbaserat protein kan du ha varit kvar och vill ha mycket mer ur ett smakperspektiv. Personligen har jag ännu inte upptäckt ett växtbaserat protein som jag verkligen glädde mig över smaken. De var alla extremt tråkiga såväl som en nedre höger motbjudande. Jag lovade att jag aldrig skulle röra vid ytterligare ett växtbaserat protein så länge jag levde och skulle strikt använda vassleprotein. Tja, kom sedan med mandelproteinpulver och förstörde mina planer.

Är mandelproteinpulver nästa enorma växtbaserade protein?
De som vill komma ifrån vassle (av någon anledning) har dabbat på den växtbaserade proteinmarknaden. Medan vissa har upptäckt en ny som för sådana produkter, hade många exakt samma ogynnsamma upplevelse som jag gjorde. Ett märke tycktes emellertid spricka koden (eller muttern) när det gäller växtbaserad proteininnovation.

Noosh är ett varumärke som startade sitt företagsföretag med produkter som mandeloljor samt mandelsmörspreadar. Praktiskt taget av misstag snubblade de över sanningen att de kan pressa mandlarna och typ A -pulver. Ägaren till Noosh citerades och diskuterade sina resultat som, ”Vad vi upptäckte var att när du trycker på mandeln för att få oljan [med hänvisning till produktionen av en av hennes produkter], får du också pulver. När det pulvret mikroniseras såväl som avfattas [genom en kall, dubbelutvandrad process som inte använder några kemikalier eller bearbetning], blir det ett proteinpulver. ”

Det pulvret kan sedan förvandlas till ett friskt växtbaserat proteinval som skulle passa en marknad som har visat tillväxt år över år. De har till och med hoppat på Keto -tåget med en keto + mct oljekaffe smaksatt mandelsmör utöver en födelsedagstårta (som båda smakerna är ganska distinkta när det gäller sprider sig).

Varför tänka på noosh mandelproteinpulver?
Under 2018 valde Noosh att flytta framåt med introduktionen av deras mandelproteinpulver. De nuvarande smakerna Liverpool FC Tröja inkluderar vaniljböna, choklad samt osmakade. Mandelproteinpulvermakroerna är alla ganska lika med proteinet från 17-21 g, 2,5-3 g fett, 8-13 g kolhydrater, samt mellan 120-130 kalorier (smakberoende). En 1,15 kg återförslutbar påse av noosh mandelproteinpulver kommer att köra dig $ 34,95 på deras webbplats. Förutom om du önskade privata portioner av mandelproteinpulver för mycket mer fördel kan du hämta 15 privata påsar för $ 39.99. Alla beställningar kommer att ha 1,99 $ tillagd för frakt. Om du bara är ögonbollar som bara spratt ut ur huvudet är du inte ensam. Detta mandelproteinpulver är inte billigt.

Om du skulle använda ett växtbaserat proteinpulver, varför skulle du vilja välja det här specifika märket? Som jag diskuterade tidigare smakar majoriteten av växtbaserade proteinpulver hemskt. Noosh -ägaren har sagt att ”om du smakade ärtprotein kan du upptäcka att smaken kanske inte är så rolig som du kanske vill att den ska vara. För vårt har det lite nöthet, men det är verkligen smidigt som du inte riktigt kan smaka på det. ” Det är en betydande fördel jämfört med andra växtbaserade proteiner på marknaden. Förutom efterfrågan har varit så bra för detta speciella mandelproteinpulver att vitamin Shoppe rullade ut det till alla sina platser över hela landet.

Finns det andra mandelproteinpulver på marknaden? Ja. Produceras alla lika? Nej. En differentieringspunkt med noosh mandelproteinpulver enligt ägaren är att ”de flesta av våra konkurrenter använder billigare skadade bitar såväl som halvor [av mandlar]. Vi upptäcker att om du Crystal Palace FC Tröja använde den typen av mandlar som redan har klippts, börjar mandeln oxidera, så att du inte har färsk produkt. Så när du använder en hel Kalifornien mandel [som Noosh gör] får du den allra bästa mandel av hög kvalitet som också är den färskaste mandeln. ”

Kommer detta att skada vasslemarknaden?
Lyssna, vi talar om äpplen såväl som apelsiner här. Vassle kommer (åtminstone för tillfället) vara det guld som är vanligt för pulveriserade proteinkällor. Det har funnits för alltid. Det är testat såväl som sant. liksom det fungerar. Om inte någon behöver något Uruguays herrlandslag i fotboll Tröja mejerifri ser jag inte någon anledning till att någon vill hoppa över till mandelproteinpulver. Nu är det inte för att diskontera produkten eller proteinkällan med någon typ av medel. Det kommer bara till sanningen att vassleproteinpulver används av en stor majoritet av konsumenterna idag såväl som de är nöjda med sitt inköpsbeteenden.

Noosh har till och med gått så långt som att säga att de annonserar sitt mandelproteinpulver som ett tillägg för träning på träning. ogillar att ange det, men vassleproteinet har det att slå i många kategorier. Men totalt sett kommer jag inte att slå mandelproteinpulver. För vissa kan det vara en mycket användbar såväl som en livskraftig metod för dem att öka sitt vardagliga proteinintag om Thej kräver något som är mejeri och sojafritt. Nu om de har en mutterallergi är det en historia till såväl som tydligt, mandelproteinpulver kanske inte är det allra bästa alternativet för dem. Men för tillfället, personligen, kommer jag att stanna hos mitt stora gamla vassleproteinpulver. Om det inte är brutet, reparera inte det – som de säger.

Har du provat mandelproteinpulver eller skulle du tänka på att prova det? Låt oss förstå i kommentarerna.

Källa: Nutra -komponenter USA

av Matt Weik Om du någonsin har provat ett växtbaserat protein kan du ha varit kvar och vill ha mycket mer ur ett smakperspektiv. Personligen har jag ännu inte upptäckt ett växtbaserat protein som jag verkligen glädde mig över smaken. De var alla extremt tråkiga såväl som en nedre höger motbjudande. Jag lovade att jag…

Leave a Reply

Your email address will not be published.