Socker crunch druvor och väntar till juli på en kalender

Hej! glad fredag! hur var din vecka? Jag gör Atletico Mineiro Tröja mig redo att gå för att besöka min en vän SkinnyRunner så idag har handlar om att arbeta med några skrivprojekt och packa. Men innan allt detta träffade jag trottoaren för en 4 mil körning och 21 dagars fixa smutsigt 30 träningspass.

Sedan gjorde jag de otroligt proteinvåfflor som jag fortsätter att se över hela Instagram.
Mina senaste videor

4 minuters underkroppsträning för löpare
Fem övningar i underkroppen för löpare! Prova detta snabbstyrka -träning hemma för dina ben, höfter och glutor. Ingen utrustning behövs.

Glutbro
Åsspark – Alternativa sidor
Clamshells – Alternativa sidor

Få mycket mer information på runeatreeat.com

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 49 sekunder

Bredvid
High Achiever – Good Listen Book Review
06:12

leva
00:00
08:21
04:49

(Jag har en George Foreman -grill som har avtagbara plattor och använder våfflafästet för dessa. Det fungerar bra även om jag var skeptisk när jag först försökte det med tanke på att våfflor kan vara röriga, eller hur?)

Eftersom jag är på väg ut från staden hjälpte Vegas mig att packa. Det skulle vara riktigt bra av honom förutom att han fick päls över allt. Fantastisk.

Okej nu måste jag dela mina favoriter från den här veckan eftersom jag verkligen är extatisk om …

Mina nya vattenmelonglasögon! Jag behöver inte dessa, men jag 100% behövde dem. Du vet? Jag kunde inte få dem. Vem bryr sig om de inte ens passar in i skåpen eftersom jag har så massor av slumpmässiga ojämförliga glasögon? Jag kommer förmodligen att bryta en eller två snart per normal ändå.

Jag är normalt en lila druvälskare men namnet på dessa gröna druvor fångade mitt öga – socker crunch druvor! Skriv upp mig.

Och jag fick äntligen ett årskalender för att planera kommande lopp och evenemang. Jag gick till Office Depot (eller något liknande, de är alla samma kinda) i januari och de var alla ute. Av någon ansvarslös anledning gick jag aldrig tillbaka och har gått förlorad i världen sedan dess. Detta är det enda sättet jag kan hålla reda på kommande resor och tävlingsträning och andra slumpmässiga saker. Så ja, det är slutet av juli och jag får bara en kalender. Det är ganska mycket mitt liv.

Min andra favorit -sak i veckan / hela mitt liv är detta foto av min fave lilla person i en omsorg. Jag hittade det OGC Nice Tröja slumpmässigt häromdagen och det fick mitt hjärta helt.

^ Rer Gear finns i min kalkylskjortbutik^ Jag fick precis reda på att de använder en VfL Wolfsburg Tröja rabattkod 4 – 9 augusti.

Få 15% rabatt med kod: Heat16 – men det är inte giltigt förrän dessa datum. notera bara! ^

Och fro-yooooooooo!

Fråga: Vad är din favorit sak den här veckan?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Hej! glad fredag! hur var din vecka? Jag gör Atletico Mineiro Tröja mig redo att gå för att besöka min en vän SkinnyRunner så idag har handlar om att arbeta med några skrivprojekt och packa. Men innan allt detta träffade jag trottoaren för en 4 mil körning och 21 dagars fixa smutsigt 30 träningspass. Sedan…

Leave a Reply

Your email address will not be published.