(Slumpmässiga) Running Ideas

Hej! Exakt hur mår du? I morse innan jag gick på en körning gjorde jag min normala rutin med iskaffe, inspektera Instagram samt applicera Sunblock samt jag tänkte Sydkoreas herrlandslag i fotboll Tröja på att jag har indikerat att dela några löpande idéer med dig. Jag har kört så länge ofta jag misslyckas med att komma ihåg några av rutinerna eller “doserna Liverpool FC Tröja såväl som don’ts” -metod varje dag som verkligen hjälper till att göra att springa mycket enklare eller smartare eller mycket roligare.

1. Använd Sunblock.
Mina senaste videor

Marathon Training Day 3
Marathon Training Day 3

Fler videor

0 sekunder av 51 sekunder

Bredvid
Rese Jane Review
08:01

leva
00:00
08:21
00:51

Ja, jag förstår att du förstår att använda Sunblock – men gör du?

*Och om du använder spray sunblock – applicera den någonstans som inte får golvet halt från sprayen efterdyningar. Detta kan vara oerhört farligt för dig eller de andra människorna i ditt hus. Jag gled nästan en gång innan jag insåg att jag kräver att ta det utanför.

2. Om du vill springa snabbare, springa med någon snabbt.

Jag har ingen typ av goda vänner (ironiskt nog troligtvis sedan jag alltid springer?). Men det regionala längdlandslaget flög av mig i morse såväl som jag slog ut en otroligt snabb mil !! Kör med någon snabbare än du eller sätt på snabbare musik eller jaga efter din ung på en cykel om du försöker hitta ett tryck för att hjälpa till att springa snabbare.

3. Håll tånaglarna korta.

Tårna som träffar framsidan av din sko kan orsaka svarta tå naglar såväl som ofta gör dem till hösten! De kan också orsaka inåtväxta tånaglar, hål i dina strumpor såväl som andra fotproblem.

Att hålla dem korta assists håller dina fötter såväl som tårna glada och friska. Det är en liten sak, dock avgörande för löpare.

4. Att springa på stranden är överhypad.

Bom. Där uttalade jag det.

Okej, jag förstår att det är fantastiskt att springa på stranden. Jag körde till stranden för att göra min långa lopp varje lördag i flera år! Jag gillar att springa på stranden.

Men att springa på sanden är inte den härliga upplevelsen som vissa skulle få du att tro. Att få sand i dina löparskor är det värsta. Så du kanske vill dike dem om du springer på sanden.

Att köra på sand är extremt utmanande, vilket kan göra dig starkare. Grymt bra. Men det är också mycket mer tufft också – så tänk på om du har någon typ av fötter eller kalvproblem. Det är en ojämn, oförlåtande yta så njut av ditt steg, trög och känner igen att du kan vara långsammare på mjuk packad sand.

5. Betala ränta till din omgivning.

Du behöver inte sluta och luktar blommorna bokstavligen, men du måste ta överklagan över var du än kör. Njut av sevärdheterna och verkar liksom dofter – även om du springer i en enorm stad finns det saker att uppskatta med det.

Också – betala ränta för din säkerhet. Njut av bilar och lastbilar såväl som människor såväl som cyklar. Håll din musik nere så att du fortfarande kan höra vad som händer runt dig. Var försiktig. Vara smart.

Tre kvinnliga löpare dödades nyligen när de var ute på löpningar

Karina Vetrano – Runner upptäckte i Queens på tisdag.

Vanessa Marcotte – Runner upptäcktes i Princeton, MA på söndagen.

Alexandra Brueger – Runner sköt i Flint, MI i juli.

Det här är hemskt och sorgligt. Jag vill inte att det ska hända dig så var snäll, var smart. Om du har en dålig känsla av något väljer du tarmen och kommer ut ur den situationen. Det är alltid mycket bättre att vara riskfri än ledsen.

Runner Security Tips:

Hitta AS Monaco Tröja en löpande kompis.

Kör någonstans väl upplyst såväl som med andra människor runt.

Kör med en specialpepparspray för löpare.

Betala ränta till folket såväl som verkar omkring dig. ser varna såväl som starka.

Håll din musik nere så att du kan höra vad som händer.

Jag önskar att jag kanske är din löpande kompis, men jag är oerhört hektisk att vara en solo -löpare som lyssnar på udda podcast hela tiden …

Fråga: Har du någon typ av slumpmässiga men praktiska idéer att dela?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Mslingra sig

Dela med sig

Hej! Exakt hur mår du? I morse innan jag gick på en körning gjorde jag min normala rutin med iskaffe, inspektera Instagram samt applicera Sunblock samt jag tänkte Sydkoreas herrlandslag i fotboll Tröja på att jag har indikerat att dela några löpande idéer med dig. Jag har kört så länge ofta jag misslyckas med att…

Leave a Reply

Your email address will not be published.