Varje utseende är mycket bättre med läder: syskon vellies + fitbit är tillbaka

Fitbit är stolt över att avslöja återkomsten av syskon vellies med en elegant andra samling av Fitbit njuta av tillbehör. Fitbits långvariga partnerskap med Council of Fashion Designers of America (CFDA) har väckt detta nya partnerskap till liv.

Partnerskapet blandar gränserna mellan mode såväl som fitness, framsteg och teknik för att stödja nya designers som PH5, Kim Shui, Victor Glemaud samt mer.

Den här nya kollektionen för Fitbit har vävda läderband som kommer att ge lite avancerad till Sense 2, Sense, Versa 4 eller Versa 3 njuta av på handleden. Fortsätt läsa för att upptäcka allt om den intressanta nya designerkollektionen!

Dessa nya vävda Horween® -läderband integrerar vintage -stil med ny lyx

Detta lätta, fullkornsband har en idé i rostfritt stål graverat med syskonvellies-logotypen. Läderet är VfL Wolfsburg Tröja handgjorda med premiumoljor såväl som färgämnen, liksom det är garvat i Chicago med vanliga läderarbetningsmetoder för att säkerställa att det naturliga materialen formar till din handled samt fastställa den speciella åldriga patinaytan över tid. Prata om att höja en ageless design!

Svart vävt läder. Detta svarta vävda läderband ger avancerad daglig slitage.

Ekvävd läder. Med detta varma bruna vävda läderband har en neutral aldrig sett så bra ut.

Om syskon vellies

Ledd av skaparen såväl som innovativ regissör, Aurora James, producerar syskon vellies lyxiga, eteriska tillbehör i samarbete med hantverkare över hela världen med hjälp av hållbara material samt stilar du vill ha för evigt.

Handla syskonvellierna för Fitbit 24mm Connect Woven Leather Collection för Sense 2, Sense, samt Versa 4, samt Versa 3, som erbjuds i storlekar lite såväl som stora för $ 54,95 vardera. ** Förutom det nya vävda läderet Band, vi använder Athletic Bilbao Tröja också fortfarande Sybling Vellies Leather Scrunchies (svart såväl som ek) för $ 54,95, som på samma sätt är kompatibla med Sense 2, Sense, Versa 4, samt versa 3. Boca Juniors Tröja Observera att dessa finns i lite som lite som liksom medium.*

Eftersom officiella Fitbit -tillbehör skapade för att arbeta med Fitbit -produkter samt kontrolleras för komfort samt hållbarhet, kan dessa tillbehörsband endast köpas på Fitbit.com.

Vill du upptäcka mycket mer om designerkollektioner för Fitbit? Upptäck här.

* Njut av erbjuds separat

** Lädertillbehör är tillverkade av Horween® läder såväl som andra material.

Denna information är endast för akademiska funktioner såväl som inte är avsett som en ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du får inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla en hälso- och hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fysisk fitnessrutin.

Fitbit är stolt över att avslöja återkomsten av syskon vellies med en elegant andra samling av Fitbit njuta av tillbehör. Fitbits långvariga partnerskap med Council of Fashion Designers of America (CFDA) har väckt detta nya partnerskap till liv. Partnerskapet blandar gränserna mellan mode såväl som fitness, framsteg och teknik för att stödja nya designers som…

Leave a Reply

Your email address will not be published.