Jag gjorde fondue hemma och du kan också garantera

Jag vet inte varför, men jag hade den out-the-blue-idén att göra fondue till middag i går kväll. Det är väldigt slumpmässigt eftersom:

a.) Jag är inte en enorm fondue -person (bara en gång på en restaurang)
Mina senaste videor

Oortodox Book och Netflix Review
Granskning av Book & Netflix LOSC Lille Tröja -serien – Unorthodox. En bra lyssnande – bok, podcast och visuell hemunderhållningsgranskningsserie.

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 28 sekunder

Bredvid
Ansiktsmask för att springa eller gå utanför tips
07:15

leva
00:00
08:21
07:28

b.) Jag har inte rätt kokkärl eller verktyg för att göra det

c.) Jag hade ingen aning om hur jag skulle göra fondue

d.) Jag är laktosintolerant … bara skojar, men det hade varit det värsta.

I alla fall.

Jag gick runt i livsmedelsbutiken och valde “Tonight Is Fonue Night!”. Det här är mitt slumpmässiga liv och jag var tvungen att rulla med det eftersom jag plötsligt Manchester City Tröja var på uppdrag.

Jag tittade snabbt upp ett enkelt fondue -recept på min telefon och uppdrag: Fondue började.

Jag har ingen fondukruka eller långa gafflar eller någon förkunskaper om fondue -etikett – men jag fick den att fungera.

För att göra det mycket mer intressant hade jag inte alla ingredienser som receptet krävs, men jag ville inte köpa senapspulver bara för detta. Jag slutade med att använda mejeri och mjölk med låg fetthalt i den här fonduen så jag är säker på att det är en liten lägre kalorier än de typiska sakerna. Lyckligtvis är det fortfarande väldigt läckert.

Easy Fonue Recept

I en kastrull gick:

1,5 koppar lågfettmjölk

Dollop av senap (starta w/ 2tb och lägg till smak)

Vitlökspulver & peppar (mycket)

Sojasås eller Braggs flytande aminos (starta w/ 1tb och lägg till smak)

Ta till knappt en koka -> Tillsätt 12 oz. av strimlad ost -> rör om

Rör om tills allt är införlivat och förtjockas. Jag rörde hela tiden hela tiden så att det inte blev klumpigt eller konstigt.

Jag serverade min första DIY -fondue med en snygg sallad precis som de gör vid smältpotten.

Och eftersom jag inte har en fondukruka / set / vad som helst-du-call-it lägger jag potten med ost i en större kruka med varmt vatten. Jag är Santos Laguna Tröja inte snygg (uppenbarligen men det smakade fortfarande fantastiskt!

Jag använde alla gluten helt gratis dippare – riskex, gluten helt fria rullar, gluten helt gratis bagel -tunnar (inte bra), blomkål …

Det var så bra! Gör det och imponera på dina vänner (helst med en ordentlig fonduesats så att presentationen är på punkt).

Prova och låt mig veta om du älskar det / hatar det / förvånade ett datum / fick din katt att älska dig mycket mer genom att köpa deras kärlek med ost …

Ja, jag vet att katter inte kan äta ost (eller åtminstone någon sa bara till mig det). Men Vegas är inte en katt, han är en liten tiger i en kattens kropp. Och tigrar tycker att ost är ggggrreat!

Fråga: Vad gör du i helgen?

Skicka mig arbetsboken

2sav

Delning är omtänksam!

2
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Jag vet inte varför, men jag hade den out-the-blue-idén att göra fondue till middag i går kväll. Det är väldigt slumpmässigt eftersom: a.) Jag är inte en enorm fondue -person (bara en gång på en restaurang) Mina senaste videor Oortodox Book och Netflix Review Granskning av Book & Netflix LOSC Lille Tröja -serien – Unorthodox.…

Leave a Reply

Your email address will not be published.