Anti-skummedel som upptäcks i fjäderfä McNuggets

Anti-skumande agent upptäckt i fjäderfä McNuggets
av Mike Adams, hälsan och wellness -ranger

(NaturalNews) Har du någonsin ifrågasatt vad som verkligen upptäcks i fjäderfä McNuggets? Några av ingredienserna, visar det sig, AZ Alkmaar Tröja verkar tillhöra mycket mer till en industrifabrik av något slag, inte en mathandlare. Enligt McDonald’s Corporation är dess populära fjäderfä McNuggets med komponenter inklusive autolyserat jästextrakt (som består av gratis glutamat, liknande MSG), natriumfosfater samt natriumaluminiumfosfat. Men det är inte den freaky delen. Enligt McDonalds egen webbplats är fjäderfä McNuggets också gjorda med “hydrerad sojabönolja med TBHQ såväl som citronsyra tillsatt för att skydda färskhet” såväl som “dimetylpolysiloxan tillsatt som ett antifoamingmedel.”

Åtminstone två av dessa komponenter är artificiellt syntetiserade industrikemikalier. TBHQ, ett petroleumderivat, används som en stabilisator i parfymer, hartser, lack samt oljefältkemikalier. Labstudier har kopplat det till magtumörer. ”Vid högre doser har det vissa ogynnsamma hälso- och hälsoeffekter på labbdjur, till exempel att skapa föregångare till magtumörer samt skador på DNA. Ett antal studier har visat att långvarig exponering för höga doser av TBHQ kan vara cancerframkallande, särskilt för magtumörer. ” ()

Dimetylpolysiloxan, en typ av silikon, används i caulks såväl som tätningsmedel, som ett fyllmedel för bröstimplantat, liksom som avgörande komponent i dumt kitt. Stater Wikipedia:

”PDMS används också som ett element i silikonfett såväl som andra silikonbaserade smörjmedel, utöver i defoamingmedel, mögelfrisättningsmedel, dämpande vätskor, varma överföringsvätskor, polermedel, kosmetika, hårkonditioneringsapparater samt andra applikationer. PDMS har också använts som en fyllmedelvätska i bröstimplantat, även om denna metod har minskat något på grund av säkerhetsproblem. PDMS används också olika på kosmetiska och konsumentproduktmarknaden. Till exempel kan PDMS användas vid behandling av huvudlöss … ”

Inte för att de andra komponenterna är någon typ av bättre. Eftersom bomull inte regleras som en livsmedelskörd kan bomullsfröolja bestå av kemiska bekämpningsmedel som är förbjudna i livsmedelsproduktionen. Det är också Barcelona Tröja nästan alltid genetiskt modifierat. Hydrogenerade oljor består naturligtvis i allmänhet av transfetter, de konstgjorda skapade fetter som är oanvändbara av kroppen såväl som att studier har kopplat till ett antal skadliga hälso- och hälsoproblem. Förutom autolyserat jästextrakt är en kemisk smakförbättrande komponent som består av gratis glutamat som tillverkare använder som en vänligare ersättning för MSG.

Och hur är det med fjäderfä i fjäderfä McNuggets? Det är fabriksuppbörd kyckling, inte frittgående kyckling. Så det är den typ av fjäderfä som vanligtvis behandlas med vacciner såväl som hormoner samtidigt som de matas med traditionella foderprodukter som är medicinerade med läkemedel samt odlas med bekämpningsmedel.

Yum !! Misslyckas inte med att begära ytterligare doppsås. Vi har inte ens pratat om vad du kommer Eintracht Frankfurt Tröja att upptäcka där …

Källa: 25 fantastiska fakta om mat, författad av Mike Adams samt David Guiterrez. Denna rapport avslöjar ovanliga saker om var din mat kommer från såväl som vad som verkligen finns i den! Ladda ner hela rapporten (gratis) genom att klicka här. Inuti kommer du att upptäcka 24 mycket mer fantastiska men sanna fakta om livsmedel, drycker och matingredienser. Omedelbar nedladdning av den totala PDF -filen. Alla 25 fakta är dokumenterade såväl som sant.

Anti-skumande agent upptäckt i fjäderfä McNuggets av Mike Adams, hälsan och wellness -ranger (NaturalNews) Har du någonsin ifrågasatt vad som verkligen upptäcks i fjäderfä McNuggets? Några av ingredienserna, visar det sig, AZ Alkmaar Tröja verkar tillhöra mycket mer till en industrifabrik av något slag, inte en mathandlare. Enligt McDonald’s Corporation är dess populära fjäderfä McNuggets…

Leave a Reply

Your email address will not be published.