Gissa vem som hatade vår påsktradition?

Hallå! glad (försenad) påsk !! hur var din helg? Jag började min dag med en kort körning innan jag bakade och gjorde mig redo för dagens festligheter. Jag har njutit av History Channel Bible -serien så jag känner mig särskilt Uruguays herrlandslag i fotboll Tröja andlig i påsk. Jag lämnade en liten bön i västra muren i Jerusalem förra veckan och tänker snart få lite stöd.

(klänning från fabletics)
Mina senaste videor

Marathon Training Day 3
Marathon Training Day 3

Fler videor

0 sekunder av 51 sekunder

Bredvid
Rese Jane Review
08:01

leva
00:00
08:21
00:51

Kanske skickar Gud mig meddelanden i form av den här katten som jag hittade på min körning. Kanske är det här min påskkatt?! Kan jag behålla honom?

Jag gjorde en uppdaterad version av PB Fingers ‘ananas Soufflé med ingredienser som jag hade/försökte göra den lite friskare. Jag tog en chans, men det kom ut läckra!

Efter att ha kört och ätit och bakat gick jag till min brors hus för dagens kul. Min SIL gjorde en hel spridning av läcker mat. Jag tog med sallad och ananas Boca Juniors Tröja Soufflé. Och det kan ha varit vuxna drycker tillgängliga. (Jag överlämnade skinkan till min bror eftersom jag inte ville ha det och han var som, “Varför fick du ens några?” Jag svarade, “Jag vet inte, jag har bara fått något av allt …” Han vet Jag äter inte riktigt rött kött eller skinka mycket mer än jag.)

Oroa dig dock inte, jag fick massor av protein i form av ägg! Några av dem var faktiskt inte chokladägg också!

Jag gillar verkligen hårdkokta ägg och devilerade ägg och ägg på ägg på ägg. Så jag glädde mig åt ett gäng.

Jag hade också lite kanin, med tillstånd av korgen som min mamma gjorde mig. Mamma är de bästa.

Efter att vi åt var det dags för vår andra årliga konfetti äggjakt. Förra året gjorde min SIL ett gäng konfettifag och gömde dem med några vanliga. Till att börja med insåg jag inte att du är tänkt att hitta dem och krossa dem snabbt på någons huvud. Jag blev precis attackerad till en början.

I år var jag dock redo. Jag ändrade eftersom jag förväntade mig att falla och inte ville göra det i en klänning. Men det är verkligen otroligt vänligt och ofarligt. men kul!!!

Jag hade ingen korg så jag var tvungen att improvisera. Jag hittade några ägg med mynt i dem!

En av oss tyckte inte att det var kul. Paris Saint-Germain Tröja Min bror höll MJ under jakten och när som helst någon krossade ett ägg på huvudet hon direkt försökte rengöra det. Hon var inte glad när någon kom upp och kastade mycket mer konfetti på honom.

Min pappa spelade till och med!

Min mamma, bror och en favorit liten person.

Fråga: Vad var det bästa du gjorde eller åt i helgen?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Hallå! glad (försenad) påsk !! hur var din helg? Jag började min dag med en kort körning innan jag bakade och gjorde mig redo för dagens festligheter. Jag har njutit av History Channel Bible -serien så jag känner mig särskilt Uruguays herrlandslag i fotboll Tröja andlig i påsk. Jag lämnade en liten bön i västra…

Leave a Reply

Your email address will not be published.