Jag ska till …

Jag bar min körning, äta, upprepa t-shirt till Boston. Jag vet inte om du har upptäckt min fullständiga brist på modekänsla att jag försöker kalla “California Casual”, men jag gör mestadels objektiv att vara bekväm. Den här Marockos herrlandslag i fotboll Tröja T-shirt ihop med yogapåsar passar räkningen!

När jag gick igenom säkerhet och säkerhet sa en av screeners att han älskade min skjorta. Han frågade om jag var en maratonlöpare och en oväntad konversation följde:
Mina senaste videor

High Achiever – Good Listen Book Review
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Snabb granskning av den nya memoaren av en narkotikamissbruks dubbla liv. Läs av författaren.

Enkel bok att lyssna på när du springer, äter eller vad som helst människor gör.

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 12 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 5
04:34

leva
00:00
08:21
06:12

Screener: “Kommer du att köra Boston Marathon?”

Jag: “Nej, jag har inte kvalificerat mig ännu.”

Screener: ”Ändå? Men du försöker snart? ”

Jag: “Ja, jag ska, bara inte ännu …”

VAD?!?!

Hur har jag modet att till och med säga: “Inte ännu.” Med hänvisning till Boston Marathon – särskilt på grund av deras nya kvalificerade standarder?

Jag vet inte, tyckte bara att det var väldigt slumpmässigt att min första reaktion var säker på att jag är tveksam och osäker och osäker och en röra. säger bara.

Okej, efter min roliga screener -interaktion gick jag till mitt plan. Long Beach är en liten liten flygplats utanför L.A. Det är vägen att gå om du vill ha lätt peasy. Plus, JetBlue flyger därifrån med direktflyg till Beantown.

Jag flög det röda ögat och kan vanligtvis inte somna på plan. Den här gången nickade jag lite (efter mitt helt gratis mellanmål där jag motvilligt plockade chips istället för kakor). Men jag vaknade med min nackkudde 5 rader upp !!! Jag Montpellier HSC Tröja ber om ursäkt till mannen i rad 11 sittplats D om jag kastade den på dig.

Nu är jag i Boston !!! Tina var tillräckligt bra för att hämta mig från flygplatsen. Första saker först, en resa till DD!

Efter det mycket väsentliga ärendet gick vi tillbaka till Tinas där jag hälsades med den bästa gåvan någonsin = mycket mer Dunkin Donuts Coffee Atalanta BC Tröja från Tina !!! Jag kanske aldrig lämnar

Och jag träffade äntligen Murphy

Vad är det med att resa som gör mig väldigt hungrig? För när jag kom hit var jag Star-Ving! Lyckligtvis är Tina väl förberedd med havregryn toppningar …

Och havregryn för att sätta på dem! mycket bättre.

Mars är National Nutrition Month!

National Nutrition Month är en kampanj av American Dietetic Association för att öka medvetenheten om hälsosam kost i USA

Årets tema är Eat bäst – med färg. Dagens förslag tas till dig av Color Blue:

Gå sant blått för näring
Lila och blå är kanske inte lika vanligt att hitta i den genomsnittliga måltiden som vissa andra färger, men lila och blå livsmedel har många hälsofördelar, inklusive antioxidant och anti-aging-fördel

Detta gör att jag vill gå ut och få några organiska blåbär!

Fråga: Vilka är några hälsosamma blått matidéer? (Blue Kool-Aid räknas inte)

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Jag bar min körning, äta, upprepa t-shirt till Boston. Jag vet inte om du har upptäckt min fullständiga brist på modekänsla att jag försöker kalla “California Casual”, men jag gör mestadels objektiv att vara bekväm. Den här Marockos herrlandslag i fotboll Tröja T-shirt ihop med yogapåsar passar räkningen! När jag gick igenom säkerhet och säkerhet…

Leave a Reply

Your email address will not be published.