Ät pizza när det är varmt och friskt

Hej! Hur är läget? Jag körde PCRF Half Marathon idag – sammanfattningen kommer snart. Men först ville jag prata om att äta utan skuld – ge dig själv fullt samtycke till att äta vad du vill och glädja dig åt det. Det här tänker på eftersom jag har längtat efter pizza och inte haft chansen att få det. Jag har fått många andra matmåltider förberedda och andra dagar varit för hungriga för att köpa den och vänta. Men i går kväll fick jag en enastående färsk pizza med ostfylld skorpa och det var så bra!

När jag gick för att hämta det var kaloriantalet på menyn och jag hade en flashback av hur besatt jag var med kalorier och mat. Jag ville alltid veta kalorier och makron till allt jag ätit tidigare.
Mina senaste videor

Sedan var hon borta – bokrecension
En bra lyssnande – bok- och podcast -granskningsserie
Sedan var hon borta av Lisa Jewell – tillgänglig på Audible, Amazon eller vart böcker säljs.

Är “då var hon borta” en bra lyssnande? Här är min recension!

För mycket fler recensioner, länkar och idéer kolla in runeatreeat.com

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 20 sekunder

Bredvid
Podcast recaps från 6 augusti
07:26

leva
00:00
08:21
04:20

Tja, jag ville veta tills jag var alldeles för hungrig för att kontrollera mig själv och binged.

Jag tänkte på hur jag så länge skulle vara platser med utsökt mat och inte äta den eftersom jag inte ville äta högkalori eller mat med högt fett. Jag var så bekymrad över att gå ut och inte veta hur många kalorier var i något. Jag skulle ta med min egen mat till fester eller på resor eller till en dag på Disneyland – men det var bara 400 kalorier värda och jag var hungrig och irriterad.

Jag hatade att gå till familjeevenemang eller fester med min BF vid den tiden eftersom jag inte kunde äta någonting där. Obs: Jag “kunde inte äta någonting” där eftersom jag trodde att allt skulle förstöra min diet.

Om jag inte kunde undvika en fest skulle jag gå och bara inte äta förrän jag kom hem.

Men när jag kom hem skulle jag vara så hungrig och känna mig förargad på mig själv och min familj och kamrater för att sätta mig själv i den situationen … och jag skulle binge.

Ett år runt jultiden gick jag på en fest i min väns nya lägenhet. Det var junioråret och jag bodde med min familj (jag gick på en skola i närheten och pendlade). Det var en semesterkot och jag gjorde Cornbread Casserole – ett recept jag fick från min pojkväns mamma. Det är så bra och folk älskar det så det är fortfarande en av mina go-to-rätter.

Vid den tiden satt jag fast på en mörk plats att vara mycket självmedveten om min kropp, besatt av dieter, vad jag ät och tränade. Varje enskild timme i vardagen var jag helt medveten om min kropp och vad jag hade eller inte hade ätit den dagen. Det verkade dock ofarligt … Jag var överviktig och hade cirka 20 kilo att förlora.

Men jag visste inte hur jag skulle gå ner i vikt eller bli friskare på ett långsiktigt sunt sätt.

Hur kunde jag ha? Dieter fanns överallt. Om du ville gå ner i vikt gick du på en diet.

Observera att – om du ville gå ner i vikt … gick du på en diet. Den typen innebär också att du går av en diet, eller hur?

Vid denna tidpunkt hade jag provat Atkins, Slim Fast, Cabbage Soup Diet, South Beach … Jag skulle tappa några kilo till en början men kände mig sedan hungrig eller begränsad och helt binge tills jag kände Australiens herrlandslag i fotboll Tröja mig sjuk.

Det var ett mönster som jag skulle fortsätta i flera år. År. (Om du sitter fast i det här mönstret-jag kastar dig en livsrott = få professionell hjälp nu och/eller prata med någon som kan hjälpa dig att hitta en väg ut.)

… tillbaka till festen …

Jag hade inte riktigt kul. Jag var mycket bekymrad över att alla trodde att jag var fet. Jag tänkte att ingen skulle vilja prata med mig eftersom jag inte såg vacker eller rolig ut. Jag var hungrig men ville inte äta eftersom det skulle uppmärksamma mycket mer på hur överviktig jag var och hur jag inte kunde sluta äta …

Så jag försökte stå rakt och suga i magen hela natten. Jag drack inte – jag var orolig för kalorier och avvisade ger drycker. Jag ät inte trots att jag var hungrig. Jag försökte prata med människor och låtsas som om jag lyssnade trots att allt jag tänkte på var – 1. Jag är hungrig 2. Jag är fet.

I slutet av natten tackade jag min kompis och hennes rumskamrater, tog tag i min majsbrödgryta – som hade över hälften av resterna i den och jag gick Schweiz herrlandslag i fotboll Tröja ut.

På vägen hem var jag utmattad och all min viljestyrka och självkontroll för veckan hade använts den natten.

När jag körde ner på motorvägen 405 den kvällen grävde jag handen i grytan och började bara äta den. Ja, jag var full med att skjuta in den med mina bara händer som gick ner på motorvägen.

Jag visste att det skulle vara pinsamt om någon såg mig, men det var mörkt och jag var hungrig. Jag åt alla rester från grytan på väg hem och fortsatte sedan att äta massor av annan mat när jag kom hem. Jag kommer inte ens ihåg vad – förmodligen spannmål och glass och PB & J och vad som helst annat. Det här var inte min stenbotten – inte ens nära.

Jag hade inte riktigt kul på festen. Jag var hungrig och obehaglig och självmedveten.

Och när jag äntligen lät mig äta – glädde jag mig inte över det. Jag ätit i brådska, i hemlighet, i skam och utan att ge mig själv samtycke till att äta och glädja sig åt det. Vad i helvete? Det suger. Jag åt fortfarande massor av kalorier – men hur jag åt dem var skit och ledsen.

Scener som liknar detta hände ganska vanligtvis – jag var hungrig men lät mig inte äta och sedan binged. Jag gick inte ner i vikt. Heck, jag förvärvade vikt trots att jag alltid var “bantning”.

Och i går kväll tänkte jag på allt detta när jag åt färsk het pizza och glad över varje bett. Det var så bra.

Ja, idag vill jag ha mycket mer pizza eftersom det var fantastiskt … men jag känner mig inte begränsad eller skyldig över att äta eller inte äta något.

För det mesta efter att ha tillfredsställt en begär är jag bra ett tag. Jag kommer att stoppa och få munkar när jag vill ha dem. När jag först försökte intuitivt ätande kände jag mig skyldig eller bekymrad när jag skulle äta “dåliga” livsmedel. Det var en lång process.

Men när du lär dig att lyssna Bayer 04 Leverkusen Tröja på din kropp – vad du vill äta, när du äter för mycket, när du bara söker efter koffein eller socker, när du behöver bränsle … och ta hand om dig själv känns det så bra.

Så om du kämpar med att begränsa eller äta i hemlighet eller binging eller vad som helst … sluta, ta andetag och lyssna på din kropp och vara vänlig mot den.

Och…

Ät pizza när det är friskt och varmt!

Skicka mig arbetsboken

19sav

Delning är omtänksam!

19
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Vad man ska äta innan ett sent halvmaratonlopp

Vad man ska äta innan ett sent halvmaratonlopp

Vad man ska äta före eftermiddagen halv maraton rock n roll las vegas. hur man bränsle före ett halvmaraton eller maraton lat

Vad jag äter på en dag – för löpare

Vad jag äter på en dag – för löpare

Vad jag äter i en dagsvideo av en löpare. Matdagbok för allt jag åt en dag frukost, lunch, middag och snacks. plus

Jag köper dig pizza- kul Instagram-giveaway

Jag köper dig pizza- kul Instagram-giveaway

Jag har fått många förfrågningar på sistone att göra ett möte på tävlingar eller planera en gruppkörning för alla run eat repeaters. kärlek

Hur man stoppar ett hack med dålig praxis – 126

Hur man stoppar ett hack med dålig praxis – 126

Trick att sluta äta, binge äta eller en annan dålig vana. det bästa intuitiva matförslaget för att hjälpa dig att dike dieten a

Pizza Giveaway on Run Eat Repeat Instagram Info

Pizza Giveaway on Run Eat Repeat Instagram Info

Det finns en ny körning Eat Repeat Podcast nu! Och den nya Running Buddy -funktionen börjar med Kaleena. Till ära för sin “Vic

Löpning är det bästa sättet att gå ner i vikt men …

Löpning är det bästa sättet att gå ner i vikt men …

Hur man går ner i vikt och glädje i resan. Förslag för att gå ner i vikt med löpning. Hur man glädjer sig att springa och känna goo

⚡ av Shareaholic

.

Hej! Hur är läget? Jag körde PCRF Half Marathon idag – sammanfattningen kommer snart. Men först ville jag prata om att äta utan skuld – ge dig själv fullt samtycke till att äta vad du vill och glädja dig åt det. Det här tänker på eftersom jag har längtat efter pizza och inte haft chansen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.