Senaste utgåvan av Managing Sport Facility är ute

Du behöver inte vara professor eller praktikant för att uppskatta hantering av sportfaciliteter, fjärde Arsenal FC Tröja upplagan med Web Research Study Guide, som nyligen publicerades av Human Kinetics.

Gil stekt

Skrivet av Gil B. Fried, chefredaktör för idrottsanläggningar samt lagen samt Matthew Kastel, Stadium Manager – Oriole Park på Camden Lawns på Maryland Stadium Authority samt president för Stadium Managers Association, detta nästan 500-sidars bok sammanfogar såväl historiska som teoretiska grunder på marknaden för sportanläggningsanläggningar med verkliga svårigheter samt insikter för att producera en engagerande, modern guide för effektiv hantering av sportanläggningar. Denna uppdaterade utgåva ger en detaljerad förståelsebas för de omfattande uppgifterna för Sport Facility Managers samt förbereder praktikanter att gå in i fältet som är beredda att möta de skyldigheter de kommer att hantera på jobbet.

Kastel, som går med i Field Professional Bayern Munich Tröja Fried är, som har mycket mer än 25 års erfarenhet. Tillsammans blandar författarna en betydande forskningsstudie samt insikter från expertmarknaden med dagliga händelser på sportanläggningar.

Med ett ökat fokus på djupgående, verkliga exempel på problem som hanterar anläggningschefer idag, tar denna utgåva en djupgående titt på olika typer av anläggningar, inklusive stadioner, arenor, fysiska kondition, parker och mångfald av mångfald Faciliteter, såväl som det hanterar de olika svårigheterna som var och en presenterar. Bidrag från marknadsexperter ger en inre titt på deras anläggningens speciella problem såväl som problem, från system såväl som verksamhet till underhåll såväl som miljövänliga metoder.

För att lyfta fram funktionella tillämpningar av innehållet innehåller en ny studiehandbok för webbforskningsstudier i Life-filmerna som följer den vardagliga rutinen för en anläggningsledare samt erbjuder praktikanter en inblick på verklig anläggningshantering. Extra verktyg inkluderar:

Videoklipp av intervjuer med marknadsexperter levererar mångfacetterade ockupationsinsikter samt råd.

Gils Sportsplex, en grundlig studie av idrottsanläggningar, täcker beräknad planering, konstruktion, monetär analys samt mer.

Exempel på ritningar belyser byggnaden såväl som anatomi av en sportanläggning.

En lista över webbresurser för varje kapitel uppmuntrar dessutom lärande.

Nytt i denna utgåva är ett kapitel om Mid-Event Management, som täcker metoder för chefer att använda under evenemang när problem dyker upp så att de är redo för alla faser av en anläggningshändelse.

Under hela boken fångar exempel essensen av att vara en anläggningschef. Öppning av kapitelsscenarier introducerar marknadschefer och visar exakt hur materialet gäller för vardagliga aktiviteter. Facility Focus Sidesbar levererar fakta om faciliteter såväl som metoder för att lyckas med anläggningar, medan bakom kulisserna presenterar speciella bekymmer samt metoder för att göra anläggningschefer till mycket mer framgångsrika yrkesverksamma. Praktikanter kommer att etablera funktionell kunskap, som kommer att förbereda dem för att fatta beslut inom alla områden inom anläggningshantering, inklusive byggstil samt konstruktion, verksamhet, marknadsföring, juridiska frågor, finansiering samt evenemangshantering.

För att skaffa boken, gå till. Manchester United Tröja Tidigare versioner erbjuds också på Amazon.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Du behöver inte vara professor eller praktikant för att uppskatta hantering av sportfaciliteter, fjärde Arsenal FC Tröja upplagan med Web Research Study Guide, som nyligen publicerades av Human Kinetics. Gil stekt Skrivet av Gil B. Fried, chefredaktör för idrottsanläggningar samt lagen samt Matthew Kastel, Stadium Manager – Oriole Park på Camden Lawns på Maryland Stadium…

Leave a Reply

Your email address will not be published.