Vet du hur rent ditt vatten är?

Detta är en sponsrad konversation skriven av mig för Pur. Yttrandena och texten är alla mina.

Hallå! Hur är läget? Jag är extatisk att prata med dig om vatten idag. Jag är ett stort fan av H2O … ja alla Sevilla FC Tröja behöver det men min vattenflaska är som min säkerhetsfilt. Som en löpare är hydrering mycket avgörande för mig. Jag har läst att till och med vara något uttorkad kan påverka prestanda på en körning! Och jag säger alltid dagen före tävlingsdagen är det ditt jobb att vila och hydrera. Bom.
Mina senaste videor

Jag fick ett covid-19-test
Att få ett Coronavirus -test – hur det fungerar, hur det känns, min erfarenhet och mer. Jag fick standardtestet och Ben fick det snabba testet Covid-19.

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 16 sekunder

Bredvid
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

leva
00:00
08:21
05:16

Och jag har något oerhört intressant att dela … Pur’s Knowyourwater.com webbplats kan ge dig en vattenrapport – baserat på din hemadress som visar vilka föroreningar som finns i ditt vatten. Jag älskar det här! Jag gjorde rapporten för min adress och mina förälders adress.

Varje gång jag fyller min vattenflaska hemma frågar jag om de bara dricker kranvatten eller om de har någon form av filtrerat vatten. Mycket av tiden baserar de om de använder ett filter på hur vattnet smakar – men vi måste verkligen kolla vad som finns i vattnet och CF Monterrey Tröja se till att det inte finns några skadliga föroreningar.

Min vattenrapport för Lake Forest, CA:

Vattenrapport för Pico Rivera, CA:

Vad?!! Ledningsnivåerna i mitt vatten kontra föräldrar chockade mig. Mitt vatten – 5.0…. Mina föräldrars vatten – 0,8. Inte coolt.

Knowyourwater.com drar information från mycket mer än 98% av alla offentliga vattensystem, inklusive de som leder till hem, skolor, företag, sjukhus och mer! Allt du behöver göra är att lägga i din adress – ingen e -post eller annan information krävs. Så du kan kontrollera ditt hem, skola, arbete, bästa väns plats och någon annanstans du dricker (vatten) mycket.

Nu använder jag PUR -vattenfiltret på min kran. Jag har inte haft en sådan tidigare och har bara använt de filtrerade kannorna Wolverhampton Wanderers Tröja tidigare. Detta är oerhört enkelt eftersom vattnet kommer filtreras direkt från kranen och det ljusa systemet säger när filtret arbetar med grönt ljus och när du behöver ändra det.

PUR är det bästsäljande varumärket nr 1 inom blyfiltrering bland filter som är certifierade för att minimera bly. Det är ett fantastiskt sätt att få renare vatten och det är certifierat att minimera över 70 föroreningar, inklusive 99% av bly, 96% av kvicksilver och 92% av vissa bekämpningsmedel.

Kolla in din vattenrapport här – Pur Know Your Water.

GiveWayway – Vinn ett år med PUR -vattenfilter

Vinn ett “år av pur”!

Giveawayen inkluderar: 1 Pur Advanced Faucet -filtreringssystem, 1 yttersta pitcher -filtreringssystem (och ersättningsfilter för varje) och en 21 oz hydrokolv vattenflaska med en sportmössa. Hydrokolven kommer att vara en av deras nya färger, som inte kommer att vara tillgänglig för allmänheten förrän i februari 2018! Ett totalt presentvärde på $ 198.

För att ange: Lämna en kommentar till det här inlägget med en sak du lärde dig eller såg i din vattenrapport.

Kolla in din vattenrapport här. >> Lämna sedan en kommentar med en sak som den sa eller något du lärde dig.

Öppen för alla amerikanska invånare. stänger 1 februari 2018 12 am PST. Vinnaren kommer att kontaktas med e -post 2 februari. Om vinnaren inte svarar inom 48 timmar kommer en andra vinnare att väljas.

Skicka mig arbetsboken

39sav

Delning är omtänksam!

39
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Detta är en sponsrad konversation skriven av mig för Pur. Yttrandena och texten är alla mina. Hallå! Hur är läget? Jag är extatisk att prata med dig om vatten idag. Jag är ett stort fan av H2O … ja alla Sevilla FC Tröja behöver det men min vattenflaska är som min säkerhetsfilt. Som en löpare…

Leave a Reply

Your email address will not be published.