Lexus spetsar halvmaratonresultat samt diskonteringsräntekod för nästa tävlingar

Hej! I helgen körde jag Lexus Lace-Up Half Marathon i Irvine. Jag är extatisk att dela några av höjdpunkterna och kul! liksom jag hade en garderobfel som aldrig har inträffat tidigare !!
Lace Up Irvine Half Marathon är en del av Lexus Lace Up Race -serien – det finns fyra lopp / platser med olika avstånd vid varje. Nästa upp loppet är i Ventura såväl som det finns flera avstånd på varje plats. Inspektera det samt använd diskonteringsräntekoden Monica10 för att spara!

Mina senaste videor

Covid 19 antikroppstest
Jag tog Covid19 -antikroppstestet. Här är exakt hur det gick såväl som resultaten!

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 19 sekunder

Bredvid
Sedan var hon borta – bokrecension
04:20

leva
00:00
08:21
05:19

Min mamma kom över kvällen innan och stannade på min plats sedan hon körde 5K. Så Race Morning var roligare än normalt att ha någon att gå med.
Jag gjorde det normala pre-race-kaffe och tog med sig lite spannmål i en baggie.
Jag online ganska nära tävlingsprogrammet startlinje så jag behövde inte stå upp så bra. Det var enkelt att komma upp och bli förberedd och komma till startlinjen.

Lexus snörning Reese är anmärkningsvärda av massor av skäl. De tar publicera rasfördelar till ytterligare en nivå …

Food Truck Brunch-Celebration Post-Race har anmärkningsvärda matbilar såväl som varje löpare får en biljett till en gratis måltid … efter race-snacks såväl som vatten (förutom matbilar) … ölträdgård … stort område att sitta också Som njut av de publicera tävlingsevenemangen … ungdomar loppar såväl som spel … Program runt södra Kalifornien är alla fantastiska platser … tryckta bilder efter loppet när du använder hashtaggen #LaceUpriling … gratis tävlingsbilder (ja – du kan få bilderna på bilderna Internet efter loppet) … Planktävling (mästaren höll den i 10 minuter eller något !!!!)

Halvmaraton på denna plats är ny. Förra året var det en 10k såväl som ett maratonrelä. Så det här tävlingsprogrammet var nytt för mig trots att jag kör på det här området en hel del hade jag inte kört det här programmet tidigare.

Jag gillar att springa i Irvine. Det är inte oerhört underbart som att springa på stranden men det finns såväl många parker som gångvägar som det ger dig många alternativ. Förutom att Irvine utsågs nyligen till den bästa platsen 2 i USA för att uppfostra en familj!

Hur som helst … Halvmaratonprogrammet var en blandning av att springa med samhällen såväl som på en av cykel- / fotgängare. Det är inte en verklig smutsväg – det är ett väglopp, men denna väg kallas en spår.

Jag skulle säga att det är i mitten såväl som villkoren för utmanande … det är inte kuperat men det finns några böljande kullar – särskilt när du springer på vägen med tanke på att det går under primärgatorna några gånger.
Vädertillståndet var ganska måttligt dock fuktigt. Det marina lagret stannade kvar för mycket av loppet så det var inte otroligt ljust och värmde inte upp förrän efter att jag var klar.

Jag har inte kört ett lopp på ett tag så jag var inte säker på vad jag kan förvänta mig själv. Jag försökte bara springa starkt och få ett bra Tempo -träning. Jag bromsade runt Mile 5 för att byta upp min musik – något jag normalt inte skulle uppträda i ett lopp men jag gillade verkligen Slumpmässig blandning som min spellista spelade för den allra första delen av loppet och bara ville höra den igen.

Nu för garderobsfel:
Jag förstår inte när det inträffade men i de senaste milen av loppet kände jag något udda i min vänstra sko. Det var inte obehagligt så jag fortsatte bara så bra som inte trodde på det. Sedan var det att bli mer så bra som mer konstigt- som om jag hade något i min sko? Jag insåg att det var innersulafodret som gick upp under min båge. Det var bara var typ av frustrerande till den första men blev långsamt värre när det samlade mer.

Vid denna tidpunkt var jag troligen runt Mile 10 och jag tänkte inte sluta ta av min sko och justera den. I slutändan gick det upp tills hela framfoten fastnade under min båge. Jag använde My Brooks Hyperions som är en extremt lätt löpsko. Med tanke på att det inte finns en tjock sula kände jag att jag rippade ett hål i botten av dem så bra som jag kanske känner gatan under foten! Med varje steg föreställde jag mig innisulan som använder bort tills jag skulle vara barfota!

Men showen fortsätter … eller så måste loppet fortsätta?

Poängen är – det skadade inte så bra som jag förstod att det skulle vara en enorm produktion att stoppa, ta av det, räkna ut problemet, reparera det – eller potentiellt erkänna att jag inte kunde reparera den, försök att få skon tillbaka på såväl som att börja springa igen. Nah. Jag ville bara fortsätta.

Jag hade inte ont men att ha innersula som fastnat under min båge förändrade min löpande gång lite. (Om jag hade fler mil att gå skulle jag troligen ha slutat som väll som fixat det eftersom jag skulle vara lite rädd att jag körde med typ som kan orsaka en skada.) Så snart jag korsar ytlinjen gick jag ut ur metoden till sidan av publiken och tittade på Botten på min sko och tog bort den och trodde att jag skulle se ett hål !!

Men det var ingen. Womp womp.

Jag kände bara marken så mycket eftersom skorna är lätta. När jag tog bort den såg jag att innersulan var grupperad i mitten av skon. Detta har aldrig hänt mig tidigare med någon typ av skor. Jag tror att det var kombinationen av att de var nyare skor, väderförhållandet var så fuktigt = såväl som att jag svettade så mycket i min strumpa, gamla-ish-strumpor och världen som vill att jag ska ha en rolig historia att berätta?

Historiens moral: Jag förstår inte varför det hände. Förutom att jag inte gjorde ett hål i min sko eller strumpa.

Det var bara ett extremt slumpmässigt fel som jag undrar om det var tvungen att göra med strumporna jag var fretting eller sanningen att det var så fuktigt och svetten som droppade ner gjorde mina strumpor våta?
För det mesta tror jag bara att det är typ av rolig och slumpmässig förutsatt att jag kör över 50 halvmaraton såväl som det inte har inträffat tidigare.

Lexus snör upp Irvine halvmaratonresultat–

Min halvmaratontid: 1:47:36 – genomsnittlig hastighet 8:14

Jag är okej med detta, men vill få snabbare såväl som kravet på att få ner min halvtid för att i slutändan få ner min fulla maratontid.

Efter loppet fick jag ange hej till några av mina regionala löpare! Mycket människor sa till mig hej under loppet också !!
Jag såg Sandy, Pam, Diana, min löpvägsvän, en av de enda löparna samt så många fler!

Då såväl min mamma som jag tittade på matbilarna. Jag slutade med att välja frukostbaren eftersom jag ville ha en munk! Så bra!!

Det kommer fler lopp snart! Inspektera det samt använda kupongkoden för att spara vid registrering … RER10

Använd diskonteringsräntekoden: Monica10 för att spara på nästa tävlingar i Lexus Lace Up -serien …

Ventura, CA-20-21 oktober

Palos Verdes – 17 november

Riverside – 2 dec

Låt mig förstå om jag ser dig där!

Rock N Roll Marathon & Half Discount Rate Codes för Los Angeles samt Las Vegas:

RNR LA Half Marathon $ 10 rabatt med kod:
Kod: Rerla10
RNR LA 5K $ 5 rabatt med kod:
Kod: Rerla5
Registrera här:

RNR Vegas Full Marathon & Half Marathon Code (Spara $ 10):
Kod: Rervegas10
RNR Vegas 10K eller 5K -kod (spara $ 5):
Kod: Rervegas5
Registrera här:

Skicka mig arbetsboken

68sav

Delning är omtänksam!

68

Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Hej! I helgen körde jag Lexus Lace-Up Half Marathon i Irvine. Jag är extatisk att dela några av höjdpunkterna och kul! liksom jag hade en garderobfel som aldrig har inträffat tidigare !! Lace Up Irvine Half Marathon är en del av Lexus Lace Up Race -serien – det finns fyra lopp / platser med olika…

Leave a Reply

Your email address will not be published.