Domare förnekar försök av Glen Taylor, ägare av MN Timberwolves, att avvisa rättegång

i en rättegång som inlämnats av Patrick Spearman, tidigare VD, samt Kevin Mchale, tidigare chef för MN Timberwolves, tillsammans med andra Envoy Investerare, en distriktsdomare avvisade Glen Taylors försök att avvisa förklaringar för bedrägeri såväl som Världsmästerskapet i fotboll Tröja andra åtgärder som Taylor har att göra med i samband med sändebudsmedicin. Herr Taylor är ägare till Minnesota Timberwolves samt rapporterade vara den rikaste personen i staten.

När situationen ursprungligen lämnades in, avvisade Glen Taylor såväl som Brent Lucas, nuvarande VD för Envoy, båda anklagelserna i passformen som förklarade Taylor deltog i ”Self Deacing” som följde en serie affärserbjudanden som gav Taylor hantera företaget i företaget . Taylor såväl som de andra tilltalade bad distriktsdomaren att avvisa alla förklaringar mot dem. Men i ett beslut av den 24 november 2020 avvisade domstolen denna begäran såväl som tillåten alla Spearman såväl som McHales förklarar att fortsätta mot Taylor såväl som de andra tilltalade, inklusive förklaringar för bedrägerier och brott mot fiduciärtjänst i anslutning till sändebud.

När det gäller försäkringsanspråket för SC Braga Tröja bedrägeri, konstaterade domstolen att investerarnas “hävdar att svarande utropade fördelarna med [Taylor’s] gynnade aktieemission, vilket tyder på att affären skulle” skapa konkret aktieägarvärde “, liksom att detta var falskt sedan det] emission skulle faktiskt utspäda ett sådant värde. ” Mot bakgrund av detta beslutade domstolen att investerarna “har tillräckligt åtagit sig ett försäkringsanspråk för bedrägeri enligt Minnesota -lagen.”

När det gäller förklaringarna om brott mot tillsynsskyldighet noterade domstolen att Taylor’s argument var “inte tillräckliga för att avvisa försäkringsanspråket vid detta specifika förfarandet.”

Patrick Spearman, en av initiativtagarna till denna rättstvist, telefonen ringer domarens avgöranden “betydande”. Enligt Spearman, efter att stämningen inleddes, berättade Glen Taylor till Minneapolis -stjärnan Tribune i 4 februari 2020 -publikationen ”I avvisar dessa anklagelser”, men domaren avgav just nyligen att upptäckten kommer att fortsätta på alla fordringar. Spearman sade vidare: ”Vi tror att detta kommer att utstrålar ett ljus på Marockos herrlandslag i fotboll Tröja Glen Taylors tveksamma affärer. Juror gillar inte när miljardärer försöker dra nytta av ärliga medaktieägare. ”

Spearman såväl som andra aktieägare representeras av advokat David Wille från Baker Botts LLP

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

i en rättegång som inlämnats av Patrick Spearman, tidigare VD, samt Kevin Mchale, tidigare chef för MN Timberwolves, tillsammans med andra Envoy Investerare, en distriktsdomare avvisade Glen Taylors försök att avvisa förklaringar för bedrägeri såväl som Världsmästerskapet i fotboll Tröja andra åtgärder som Taylor har att göra med i samband med sändebudsmedicin. Herr Taylor är…

Leave a Reply

Your email address will not be published.