Måndag mat samt favoriter samt skräp.

glad vecka! Hur går det så långt? Planerade du en hälsosam, lycklig, produktiv vecka för dig själv?

Jag stannar verkligen på uppgiften okej men är lite överväldigad över allt som inte är mindre. Åtminstone ger det mig en anledning att ropa på min katt när han går över rymden och högt, eller hur?
Mina senaste videor

4 minuters underkroppsträning för löpare
Fem övningar i underkroppen för löpare! Prova denna snabba uthållighetsträning i huset för dina ben, höfter och glutes. Inga enheter behövs.

Glutbro
Åssparkar – Växlande sidor
Clamshells – Alternerande sidor

Få mer information på runeatrepeat.com

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 49 sekunder

Bredvid
Jag fick ett covid-19-test
05:16

leva
00:00
08:21
04:49

Jag tog min nya Mizuno Wave Sayonara 2s för en körning i morse. Sedan jag gjorde halvmaraton igår var det bara en 4 miler bara för att bli uppvärmd och sedan sträcka. Jag bär vanligtvis skon som är ett steg lättare än den här, men jag gillade känslan av dessa.

Och nu när helgen är över är det dags att komma tillbaka på vagnen. Donuts är en saga historia … (eller lördagar i framtiden)

Frukost var ägg. Jag gillar att F3 Foods har så många äggval till frukost.

Lunch var också en F3 Foods-måltid-Poultry Stir-Fry är min föredragna lunch hittills. Jag satte den på en sallad för volymätande.

Detta var den rostade pekannesalladen från fjäderfä från häromdagen. Bara en bild till kraften att sätta något på gröna.

Fråga: Vad äter du till middag?

Jag har några måltider till att välja mellan det jag är ganska upphetsad över.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

glad vecka! Hur går det så långt? Planerade du en hälsosam, lycklig, produktiv vecka för dig själv? Jag stannar verkligen på uppgiften okej men är lite överväldigad över allt som inte är mindre. Åtminstone ger det mig en anledning att ropa på min katt när han går över rymden och högt, eller hur? Mina senaste…

Leave a Reply

Your email address will not be published.