Sportadvokat Bob Wallace pratar Sports på Podcast

Bob Wallace, ordföranden för Thompson Coburns idrottslagstiftningsgrupp, var med på podcast -skoporna med Danny Mac, för att prata om vad som händer i fotboll, St. Louis och Sports lag.

I “The Kilcoyne Conversation”, som publicerades den 22 november, satte Bob ner med Martin Kilcoyne, nyhetsdirektören på Fox 2. Paret delar en lång historia samt entusiasm för sport och staden.

Innan han angående Thompson Coburn tjänade Bob som generaladvokat samt verkställande direktör för St. Louis Rams. Innan dess arbetade han på de främre kontoren i Philadelphia Eagles såväl som St. Louis Football Cardinals.

Killen pratade om Wallace år tillbringade som en återkörning på Yale samt skämtade om exakt hur han troligen är Everton FC Tröja den enda personen som har hjälpt två NFL -lag som packade upp och vänster stad. Wallace delade en berättelse om sin tid att arbeta för kardinalerna när laget tänkte på en flytt från St. Louis. Han uppgav att Brighton & Hove Albion FC Tröja det var topptrick och de var inte säkra på om de skulle åka till Baltimore eller Arizona fram till sista minuten. Flytten ledde slutligen Wallace till en 200-dagars pendling till Arizona.

Wallace talade om att vara den allra första praktikanten som NFL någonsin hade under lagstiftningsinstitutionen såväl som det arbete det tog för att bli en hög nivå verkställande i NFL. Han uppgav att han räckte till ägaren av kardinalerna, kostnaden Bidwill, som hade delat liknande erfarenheter som en ung pojke i NFL samt en praktikant vid Georgetown University. Resten var historia eftersom Bob accepterade en inställning som advokat i St. Louis som arbetade med spelarförhandlingar och kontrakt.

Han fortsatte att arbeta 37 av 40 år av sitt expertliv i St. Louis. Han stannade nära Bidwill fram till sin död och sade trots honom som ledde kardinalerna ut ur staden, han klagade aldrig över fansen i St. Louis. Å andra sidan såväl som på riktiga St. Louis Sports -mode diskuterade paret det kontinuerliga Rams -fallet, Stan Kroenke såväl som effekten av NFL på staden. NFL kanske inte har slutat bra i St. Louis, men Wallace har goda minnen från franchisetiden här samt nu tycker om att rota för Miami Dolphins.

Wallace representerar lag, potentiella köpare av idrottslag, företagstänkande om sportreklam samt medborgare samt statliga enheter som handlar om utflyttning eller anläggningsfrågor. Han representerar också tränare, högskoladministratörer, såväl som expertledare förutom att tjäna som en skiljedomare såväl som medlare inom idrott samt andra industriella tvister. Du kan fånga mycket mer av Wallace på Podcast för sportlagstiftning Kawasaki Frontale Tröja efter summern.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Bob Wallace, ordföranden för Thompson Coburns idrottslagstiftningsgrupp, var med på podcast -skoporna med Danny Mac, för att prata om vad som händer i fotboll, St. Louis och Sports lag. I “The Kilcoyne Conversation”, som publicerades den 22 november, satte Bob ner med Martin Kilcoyne, nyhetsdirektören på Fox 2. Paret delar en lång historia samt entusiasm…

Leave a Reply

Your email address will not be published.