O’Melveny råder idrottare som är obegränsade i ‘Plan to Interrupt Expert Team Sports’

O’Melveny rådde klientidrottare obegränsad såväl som dess medgrundare Jon Patricof såväl som Jonathan Soros på deras introduktion och strategiska plan till “Stör expertteamsport.” Verksamheten kommer att introducera en serie ligor över olika sporter med en genial ny design av tävling, med början med kvinnors softball i augusti 2020.

Idrottare Unlimited försöker öka den traditionella ägardesignen i lagsporter. Investerare i verksamheten kommer att toppas i sin monetära avkastning för att säkerställa att idrottare kommer att fatta mer av intäkterna när ligan lyckas, liksom idrottare kommer att delta i affärsstyrning och viktiga beslutsfattande. Idrottare Unlimited kommer också att erbjuda expertfrämjande resurser för att hjälpa spelare att bredda sina karriärmöjligheter, förutom att engagera ett antal ideella partners.

Idrottare obegränsade ligor kommer att fungera en mängd olika innovationer för ACF Fiorentina Tröja att få idrottare såväl som fansen en unik såväl som intensiv version av sporten. Den inledande sex veckors softballsäsongen kommer att hållas helt på Parkway Bank Sports Complex i Rosemont, Illinois från och med 17 augusti samt kommer att fungera världens finaste expert softballspelare.

“O’Melveny-teamet var mycket glada över att ge idrottare råd om sin strategiska vision som en störare i Sports League-utrymmet,” uttalade O’Melveny-partner samt medordförande för Sports Market Group .

Baker tillade, ”Vi är optimistiska att denna unika struktur för en expert Sports League, tillsammans med de fenomenala idrottare som tävlar om såväl som att driva ligan kommer att ta marknaden med storm Marockos herrlandslag i fotboll Tröja och vara en design som andra sportliga ligor kommer att sträva efter tävla med.”

O’Melveny -teamet inkluderade också partner Chris Del Rosso, advokaten Eric Geffner, Aaron Cha samt Andrew SC Braga Tröja Banks, förutom partner Timothy Carr.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

O’Melveny rådde klientidrottare obegränsad såväl som dess medgrundare Jon Patricof såväl som Jonathan Soros på deras introduktion och strategiska plan till “Stör expertteamsport.” Verksamheten kommer att introducera en serie ligor över olika sporter med en genial ny design av tävling, med början med kvinnors softball i augusti 2020. Idrottare Unlimited försöker öka den traditionella ägardesignen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.