Rer’s Holiday Ideas

Holiday Idea#1: Håll alltid mycket vitt vin till hands så om du glömmer någon på din lista (eller får en överraskningsgåva) kan du bara dela med en i din enorma samling. Jag borde fylla i ASAP! Egentligen tillämpar denna idé typ av år “runda …

Semesteridé nr 2: Om du reser ska du inte linda in gåvor förrän du kommer till din destination eftersom TSA kanske vill packa upp dem, precis som de packar upp dig med sin nakna skanner.
Mina senaste videor

Ansiktsmask för att springa eller gå utanför tips
Ansiktsmaskidéer för att springa eller gå utanför under Coronavirus -utbrottet. Måste du bära en ansiktsmask och bästa alternativ för löpare.

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 15 sekunder

Bredvid
Golden Retriever tar inte sina piller!
02:19

leva
00:00
08:21
07:15

Vilket leder mig till …

Semesteridé nr 3: Om du vägrar den nakna Barcelona Tröja skannern och väljer en Feel Up Pat Down – begär en TSA -anställd av motsatt kön eller den mest attraktiva personen du ser i rad – eftersom någon måste få glädje av den förnedrande upplevelsen!

Semesteridé nr 4: En marzipangris är vegetarian. Brutto, men vegetarian.

Roligt faktum: Det är en tradition i Tyskland, Norge och Danmark för att ge Marzipan -grisar som en gåva eller strumpstoppare. Det symboliserar lycka och ett välmående nyår! (källa)

Jag fick den här på CostPlus World Market om Japans herrlandslag i fotboll Tröja du Leeds United Tröja är intresserad

Semesteridé #5: Få inte presenter själv. (Jag är väldigt dålig på den här …)

Semesteridé nr 6: Om Ben berättar för dig att “så och så älskar Nutella och vi måste få dem en industriell burk till jul”, tror inte honom.

Eftersom han öppnar det när du inte tittar.

Och sprida den på en scone …

Och dina krafter är värdelösa mot Nutella.

Semesteridé nr 7: Att sätta en frusen veggie -lasagne på en tallrik med sallad och en potatis gör en snabb och läcker måltid under denna mycket upptagna säsong.

Semesteridé nr 8: Oroa dig inte om du inte har tid att tänka på kreativa seguer för att introducera dina eftermiddagssnacks när du är på språng …

Några semesteridéer jag glömde?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Holiday Idea#1: Håll alltid mycket vitt vin till hands så om du glömmer någon på din lista (eller får en överraskningsgåva) kan du bara dela med en i din enorma samling. Jag borde fylla i ASAP! Egentligen tillämpar denna idé typ av år “runda … Semesteridé nr 2: Om du reser ska du inte linda…

Leave a Reply

Your email address will not be published.