Största sjukdomen enorma farma kommer att fortsätta att pengar under de kommande två decennierna

av John McKiernan

(NaturalNews) När vår nation fortsätter att ta in sjukdomsframkallande, extremt bearbetade, genetiskt anpassade livsmedel fyllda med transfett, natrium och socker, var hälso- och välbefinnande konsekvenser mycket mer utbredda såväl som svårare att ignorera . För läkemedelsmarknaden kan detta dock inte vara mycket bättre nyheter. Det sjuka heden i vårt land inrättar Borussia Dortmund Tröja enorma farma under några av de mest givande åren i dess existens.

Med massor av medicineringsalternativ för varje möjlig kronisk sjukdom är marknaden beredd att tjäna miljarder dollar när vår lands hälsa och wellness fortsätter att minska. Den mest ironiska delen av allt är att den överväldigande majoriteten av de mediciner som drivs av enorma farma skapas för att behandla sjukdom som kan korrigeras på grundläggande sätt att leva alternativ som lämplig dietplan och träning.

Typ II -diabetes

Basic & Poor’s Score -företag rapporterar affärer med starka diabetesportföljer står Stade Rennais FC Tröja för att göra betydande vinster vinster under de kommande 20 åren. Det uppskattas att över 280 miljoner människor kommer att diagnostiseras med diabetes under de kommande 20 åren, vilket kommer att leverera en förbättring av 23 miljarder dollar till den globala diabetesmarknaden under de kommande sex åren. De farmaceutiska jättarna som förväntas göra av med Lions-aktien inkluderar Merck, Eli Lilly, Bristol-Myers Squibb utöver den mindre Novo Nordisk som vem som redan är ledande inom diabetesläkemedel. Novo är för närvarande en medelstor spelare men epidemin förväntas driva verksamheten till de 10 bästa läkemedelsföretagen.

Hjärtsjukdom

En forskningsstudie som gjordes av American Heart Association uppskattar att år 2030 kommer över 40 procent av amerikanska vuxna att få en eller mycket mer utveckling av hjärt -kärlsjukdomar, inklusive koronar hjärtsjukdom, högt blodtryck och stroke bland andra. Forskningsstudien antar att det inte finns några ändringar i politiken eller i livet i hela allmänheten. De direkta sjukvårdskostnaderna för läkemedel, behandlingar och kirurgisk behandling kommer att vara ungefär tre gånger vad det är idag. När du aspekterar i förlust av effektivitet på grund av sjukdom förväntas hjärtsjukdomen utöka USA upp till en biljon dollar per år. Det är inte svårt att antaga var mycket av de pengarna kommer att gå. För närvarande är de mycket bästsäljande läkemedlen på marknaden statiner. Eintracht Frankfurt Tröja De två bästa receptbelagda medicinerna i Amerika är Lipitor av Pfizer samt Plavix av Bristol-Myers Squibb. Båda är skapade för att sänka kolesterolet samt stoppa blodproppar för att minimera faran för hjärtattacker och stroke.

CVD såväl som diabetes går hand i hand

Inte överraskande finns det en stark koppling mellan CVD och typ II -diabetes. AHA säger att “vuxna med diabetes är två till fyra gånger mycket mer benägna att ha hjärtsjukdom eller stroke än vuxna utan diabetes.” Massor av exakt samma sätt att leva alternativ ökar faran för båda sjukdomarna. Faraspekter inkluderar rökning, fetma, brist på fysisk aktivitet och dålig kost. Enligt AHA är ”hjärtsjukdom såväl som stroke de nr 1 -triggers av döden såväl som speciella behov bland personer med typ II -diabetes. I själva verket dör minst 65 procent av personer med diabetes av någon typ av hjärtsjukdom eller stroke. ” Det är svårt att försumma så massor av alarmerande fakta, men det verkar som om det är precis vad mycket av vårt land gör samtidigt som det är på samma gång att göra enorma farma extremt rika.

Källor för det här inlägget inkluderar:

Om författaren:
John McKiernan är en hälsa och välbefinnande såväl som fysisk fitnessförfattare. Han är ägare till tilläggshjälpare där han komponerar tilläggsutvärderingar och mer. Han hanterar också CNA -information, en liten blogg som syftar till att svara på oro för alla individuella tänkande om CNA -arbete.

av John McKiernan (NaturalNews) När vår nation fortsätter att ta in sjukdomsframkallande, extremt bearbetade, genetiskt anpassade livsmedel fyllda med transfett, natrium och socker, var hälso- och välbefinnande konsekvenser mycket mer utbredda såväl som svårare att ignorera . För läkemedelsmarknaden kan detta dock inte vara mycket bättre nyheter. Det sjuka heden i vårt land inrättar Borussia…

Leave a Reply

Your email address will not be published.