Få ögonfransdopp samt fransförlängningar

Detta publicering ges dig av Summertime of Groupon. Alla åsikter är 100% mina.

Hallå! Jag känner att dagens Groupon förändrade mitt liv. Ja, det är anmärkningsvärt såväl som att detta är en extremt “rödhårig problem” omständighet men även om jag har långa, tjocka ögonfransar kan du inte se dem eftersom de är jordgubbblond.
Mina senaste videor

Marathon Training Day 3
Marathon Training Day 3

Fler videor

0 sekunder av 51 sekunder

Bredvid
Jag fick ett covid-19-test
05:16

leva
00:00
08:21
00:51

Ring WAH-bulansen.

Så jag känner mig alltid som en albino -alligator utan att omfatta eftersom mina enorma oljar har ingen ögonfransfälssituation.

Jag har trott på att få mina ögonfransar såväl som ögonbrynen färgade tidigare så att jag inte skulle behöva erbjuda med omfatta och kanske fortfarande ser ut som en typisk person med lämpligt hår i ansiktet. Men jag har aldrig provat det eftersom jag trodde att färgämnet skulle stöta på mina ögon och blinda mig.

Återigen är jag dramatisk.

I alla fall. Jag blev upphetsad när jag såg en Groupon för Lash Dip samt Lash Inserts.

Obs: Erbjudandet som jag fick erbjuds inte längre men du kan få ögonfrans att tona här eller ögonfransförlängningar av sökningar “ögonfransar” på Groupon.

Jag har hört en hel del surr om ögonfransförlängningar – som huvudsakligen är siden eller syntetiska ögonfransar limmade på ditt befintliga frans. Jag kunde inte göra det vid ett allra första försök eftersom mina fransar är lätta och du skulle kunna se var de började såväl som var de falska började. Så estetikern föreslog ett “fransdopp” för att färga dem svarta mycket först och sedan tilllade några tillägg till slutet för en kattögonkant.

Hela processen tog ungefär såväl som timme/timme samt en halv. liksom det var smärtfritt och avkopplande.

Ögonfranspinnen varar upp tills dina ögonfransar växer ut. Det är tänkt på semi-permanent. Ögonfransförlängningar varar cirka 2-3 veckor.

Jag var verkligen nöjd med efter! Jag tror att jag kommer att gilla att inte behöva erbjuda med smink, särskilt under sommaren !!

Jag sover aldrig med kosmetika på. Även om jag stannar ute hela natten och rullar mig in klockan 06:00 – tar jag av det. Jag kan inte sova med det på …

Så det var konstigt när jag snubblat i badrummet för att se mig själv och var ganska som, ”Ah! Why is that woman using comprise at 6am?! Oh, it’s me…”

(They look ridiculous in that photo as well as I like it.)

And in an effort to prevent using any type of type of concealer or BB cream or whatev I got a wine Detox Facial! At very first I believed I was going to have to stop drinking wine for this detox – NO say thanks to YOU. But, then I discovered the facial utilizes wine/apple based acids.

This facial was from Dawn’s Day medical spa in Dana point – only a mile or so from the beach! sådär. I am kinda in like with this whole area as well as desire I would have organized to just hang out right here all day.

Since I just got my eyelashes done there was no steam/extractions (that’s the part that usually hurts during a facial). So, it was all relaxing as well as smelled so nice. now I feel refreshed.

Between my new eyelashes as well as clean skin, I’m quite excited to just have to slap on some sunblock as well as head out the door!

Vi ses senare!

Question: exactly how many days of the week do you wear make-up?

(Boys you can totally response this too.)
Groupon

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Detta publicering ges dig av Summertime of Groupon. Alla åsikter är 100% mina. Hallå! Jag känner att dagens Groupon förändrade mitt liv. Ja, det är anmärkningsvärt såväl som att detta är en extremt “rödhårig problem” omständighet men även om jag har långa, tjocka ögonfransar kan du inte se dem eftersom de är jordgubbblond. Mina senaste…

Leave a Reply

Your email address will not be published.