Knockouts by Punch ökade tiofaldigt efter att handskar introducerades till MMA

Även om den obligatoriska användningen av handskar i blandad kampsport var ett steg som hjälpte till med att föra sporten från dess “mänskliga cockfighting” -stigma till högre mainstream-acceptans, ökade Tottenham Hotspur Tröja denna efterfrågan sannolikt Förekomsten av hjärntrauma för sportens deltagare.

Handskar skyddar krigare nävar från skador samt minskar Världsmästerskapet i fotboll Tröja ytliga nedskärningar till motståndare men gör bit för att skydda en motståndare från hjärnskada. Med tanke på den högre förståelsen av den långsiktiga skadan som åtföljer huvudtrauma, bestämde jag mig för att titta på objektiva bevis på den högre frekvensen av knockouts från stansar i MMA med tillägg av handskar. Kort sagt ökade knockout -hastigheten från stansar från 1% till 10% efter att handskar slutade vara obligatorisk för sporten. Medan jag uppskattar att anslutningen inte alltid bevisar orsakssamband är detta åtminstone en övertygande statistik.

Metodik –

Jag granskade resultaten från de numrerade UFC -händelserna från UFC 1 till UFC 50. Där endast en KO noterades utan någon åtföljande information om orsaken till KO, granskade jag anfallen för att avgöra om KO var från stansar eller andra strejker. I den tidiga tävlingsstilen uteslutte UFC: s I alla typer av växlande anfall eftersom videofilmer inte var lättillgängliga för utvärdering någon typ av tvetydigt rapporterade knockouts. TKO -stopp ingick inte i denna studie.

Resultat –

Handskar slutade med att vara en nödvändig del av sporten på UFC 14. Av denna anledning bröt forskningsstudien dessa händelser ner i två kategorier, händelserna från 1-13, samt 14-50. I de allra första 13 händelserna inträffade en övergripande 101 anfall. Av dessa noterades endast fyra knockouts med stansar. Men 3 av dessa inträffade med mästaren med handskar. Den enda anfallet med en knockout -stopp som noterades från stansar med mästaren som inte använde handskar inträffade på UFC 3 med Harold Howard som besegrade Roland Payne med en KO på 0:46 -märket.

Detta lämnar en marginal av en handskfri knockout via stansar av 98 anfall, en frekvens på cirka 1%.

Går vidare till UFC 14 – UFC 50 Uppgifterna avslöjar en övergripande 279 anfall. Av dessa 27 slutade via knockout noterad av stansar. Detta är en övergripande av cirka 10%, en tiofaldig ökning i hastigheten för KO med stansar.

Att ta bort handskar från MMA kommer att öka hastigheten på sprickade händer såväl som ytliga snörningar till konkurrenterna. “Bare Tigres UANL Tröja Knuckle” -strider kommer också sannolikt att vara nöjda med motstånd från regeringsregulatorer så att sannolikheten för att ta bort handskar från sporten är smal. Som sagt visar ovanstående att borttagandet av handskar från sporten kan minska huvudtraumat. Om regeringen såväl som MMA -intressenter utvärderar sportens regler med hjärnskada i åtanke är uppgifterna relativt att handskar skyddar händerna, inte hjärnan.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Första USA specificera sanktionerade Bare Knuckle Boxing -evenemang sedan 1889 tillkännagivande av 10, 2018in “Bare Knuckle Fighting”
Låt oss prata fysik, handskar, stridssporter samt hjärna traumaseptember 8, 2016in “Safety Studies”
Låt oss prata steroider, vetenskap samt faror i Battle Sports juli 26, med 2 kommentarer

Även om den obligatoriska användningen av handskar i blandad kampsport var ett steg som hjälpte till med att föra sporten från dess “mänskliga cockfighting” -stigma till högre mainstream-acceptans, ökade Tottenham Hotspur Tröja denna efterfrågan sannolikt Förekomsten av hjärntrauma för sportens deltagare. Handskar skyddar krigare nävar från skador samt minskar Världsmästerskapet i fotboll Tröja ytliga nedskärningar…

Leave a Reply

Your email address will not be published.