Domstolsbidrag TRO i fall där Texas Trophy Hunters Association anklagar konkurrerande grupper av krypskyddslös information

En av de äldsta och “mest respekterade” jaktgrupper i Texas-Texas Trophy Hunters Association-godkändes ett tillfälligt återhållsamhetsköp mot två rivaliserande grupper onsdag. TTHA har påstått att Safari Club International stal sin proprietära medlemslista och levererade den till Buckmasters för att få nya medlemmar.

Specifikt anklagade det att Safari Club International fick tillgång till TTHA: s “konfidentiella” medlemslista under förvärvsförhandlingar med TTHA Rangers FC Tröja och kränkte konfidentialitetsavtal genom att leverera listan till Buckmasters. Beviljandet av TRO i Bexar County Court indikerar att de två grupperna måste omedelbart sluta använda TTHA: s “konfidentiella” medlemslista.

”Det som hände här är inte annorlunda än att bjuda in någon att vara gäst i ditt hem, bara för att få dem att stjäla din egendom mitt på natten. Safari Club International sa att den ville skapa ett serviceförhållande. Istället ville Olympique Marseille Tröja de bara överraskande få tillgång till en konkurrents mycket användbara tillgång, ”sa TTHA: s advokat Reagan Marble från San Antonio Office of Jackson Walker.

Safari Club International kontaktade TTHA 2019 och försökte inleda förhandlingar om att förvärva organisationen som en del av ett försök att utöka sin närvaro i Texas. TTHA levererade medlemslistan efter att båda parter specifikt enades om att konfidentiell information som avslöjades i förhandlingarna inte skulle avslöjas för tredje parter. Fotboll Tröja Strax efter att förhandlingarna bröt, upptäckte TTHA att dess medlemmar fick uppmaningar från Buckmasters. ”

Baserat i San Antonio är TTHA en medlemsbaserad organisation som är dedikerad till att främja sport, vetenskap och arv av jakt. Gruppen producerar “Hunters Extravaganza”, känd som “Granddaddy” av konsumentjaktshower och publicerar “The Journal of the Texas Trophy Hunters.”

Detta är inte Buckmasters första tvist om felaktig medlemskap. Under 2017 stämdes Buckmasters av Alabama -riksadvokaten över anklagelser som det hade prenumererat medlemmar utan tillstånd. Lagen om 10-räknar för att få en 10-räkning för handelspraxis avgjordes senare.

“Ttha ingick diskussioner i god tro,” sade Marble. ”Lyckligtvis för TTHA -medlemmar avslöjades SCI- och Buckmasters -ledarnas verkliga natur innan detta förvärv ägde rum. De kan inte få fortsätta att delta i dessa typer av oärliga metoder. ”

Grundades 1975 och Texas Trophy Hunters Association® upprätthåller det ”är den största och mycket väletablerade jakt- och utomhusföreningen i Texas. TTHA strävar efter att förena alla delar av jaktgemenskapen för spridning av information och sammanfogning av energier för att främja och säkra vårt jaktarv. ”

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

En av de äldsta och “mest respekterade” jaktgrupper i Texas-Texas Trophy Hunters Association-godkändes ett tillfälligt återhållsamhetsköp mot två rivaliserande grupper onsdag. TTHA har påstått att Safari Club International stal sin proprietära medlemslista och levererade den till Buckmasters för att få nya medlemmar. Specifikt anklagade det att Safari Club International fick tillgång till TTHA: s “konfidentiella”…

Leave a Reply

Your email address will not be published.